За објектот

Се изнајмува деловен простор во Дебар Маало, со вкупна површина од 92м2 и дворно место од околу 60м2.

Просторот располага со простор за рецепција, две посебни простории, чајна кујна и тоалет.

Греењето во просторот е регулирано преку централно парно.

Месечната закупнина на просторот изнесува 1000еур + 18% ДДВ.

За повеќе информации контактирајте не

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија