За објектот

Се изнајмува деловен простор во деловна зграда во Аеродром на одлична локација со површина од 1260м2, на 2 ката.

Деловните простори се лоцирани на 3ти и 4ти кат со површина од 630м2 по кат, односно вкупна површина од 1260м2.

Постои можност да се изнајмат просторите посебно по 630м2 или вкупно 1260м2.

Просторот располага со централно греење и ладење, како и градско парно.

Зградата располага со 24/7 обезбедување.

Паркинг простор на располагање.

Инфо
24ч контролиран влез
градско греење
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија