За објектот

Property One Real Estate and Development Ви ја претставува најдобрата понуда на станбено-деловна зграда во Карпош во фаза на изградба, со имплементирани најквалитетни градежни материјали. 

На располагање е деловен простор за повеќе намени, со вкупна површина од 620м2, лоциран на самото приземје од зградата.

Деловниот простор може да се прегради и уреди според потребите на клиентот.

Исто така, просторот располага со повеќе паркинг места во подземна гаража.

Зградата се очекува да биде готова кон крајот на 2023 година.

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија