За објектот

Се продава деловен простор со големина од 1676 м2.

Деловниот простор е лоциран на приземје во нов објект во почетна фаза на изградба во Карпош.

 

Продажен агент - Маринела Јаневска

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија