За објектот

Се продава деловен простор 920м2 на атрактивна локација во Аеродром.

Вкупна површина од 920 м2, од кои приземје 411м2, галерија 187м2 и проширена галерија 322м2. 

Комплексот е одлична можност за инвестиција и за разни бизниси. Станарите од 505 станови и хотелот на поткровјето, заедно со ресторан, се голема бројка на потенцијални клиенти. Дополнително во кругот на овој комплекс се планирани уште неколку објекти, кои би го зголемиле бројот на потенцијалните клиенти.

Деловните простори се продаваат БЕЗ АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА.

 

Продажен Агент - Благоја Ристиќ:


 

Инфо
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија