За објектот

Се изнајмува деловен простор на одлична локација во Центар.

Просторот располага со површина од 800м2, како и дополнителни 200м2.

Деловниот простор се изнајмува по месечна цена од 13.000Еур.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија