За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар.

Деловниот простор е со површина од 308м2 и се наоѓа на приземје во строг Центар.
Располага со 5 посебни канцеларии со различни големини и капацитет за 30тина вработени. 

Дополнително достапен е и простор од околу 60м2 на ниво -1, кој може да се користи како конференциска, магацински простор или други намени.
Со деловниот простор следуваат 2 паркинг места, а има можност да се закупат и до 15 паркинг места дополнително по цена од 50еур по паркинг место.

 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија