За објектот

Ви претставуваме идеален работен простор за вашиот растечки бизнис во новиот современ деловно-станбен комплекс, Порта Супериум.

Овој врвен канцелариски простор од 3000 квадратни метри е достапен за изнајмување, совршено прилагоден за ИТ компании, call центри и други бизниси за кои е потребен значителен број канцелариски персонал.

Напреден HVAC систем: Најсовремени системи за греење, вентилација и климатизација за удобно работно опкружување во текот на целата година.
Енергетска ефикасност: Дизајниран да ги исполни највисоките стандарди за енергетска ефикасност, намалувајќи ги оперативните трошоци и влијанието врз животната средина.

Дизајн на отворен план: Широка област со отворен план лесно приспособлива за да одговара на вашите организациски потреби, без разлика дали се работи за отворени маси, кабини или приватни канцеларии.

Паркинг: Голем паркинг простор за вработените и посетителите, вклучително и станици за полнење електрични возила.

Безбедност 24/7: Напредни безбедносни системи, вклучувајќи CCTV надзор и персонал за безбедност на лице место, кои обезбедуваат безбедна работна средина.

Стратешко позиционирање: Се наоѓа во просперитетна деловна област, нудејќи одлична поврзаност со главните транспортни центри и лесен пристап до јавен превоз.
Близина до удобности: Блиску до трговски центри, ресторани, банки и други основни услуги, обезбедувајќи погодност и за вработените и за клиентите.

Флексибилни услови за изнајмување: приспособени да одговараат на вашите деловни потреби, со конкурентни цени и услови.

Просторот ќе биде завршен и подготвен за вселување до крајот на 2024 година.

Овој канцелариски простор ги комбинира функционалноста и модерноста, дизајнирани да го поддржат растот и успехот на вашиот бизнис во дигиталната ера.


Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија