За објектот

Се изнајмува деловен простор со површина од 292м2.

Деловниот простор е лоциран на втори кат, организиран како open space + 6 канцеларии, сервер соба, чајна кујна и два тоалети (машки и женски). 

Цената на закупот за деловниот простор, изнесува 10 евра + ДДВ за 1м2 на месечно ниво.

Греењето и ладењето е регулирано преку градско парно, дополнително може да се постават и инвертер клима уреди.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија