За објектот

Се продава деловен простор во Тафталиџе.

Деловниот простор е со вкупна површина од 160м2 и е на приземје во нов објект во градба во Тафталиџе.

Објектот е во почетна фаза на градба.

Достапно се подземни паркинг места за купување по цена од 10.000еур со вклучено ДДВ.

 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија