За објектот

Се изнајмува мултифункционален деловен објект во Пинтија со вкупна површина од 1150м2, погоден за изложбен салон, претставништво или диспечерски центар.

Деловниот простор е поделен на две нивоа и тоа приземје со површина од 250м2, спрат со површина од 750м2 и тераса со површина од 150м2.

На приземјето е лоциран главниот влез на објектот и се состои од приемен дел со рецепција, три тоалети, скалично јадро и лифт кои што водат до горниот кат на објектот, додека пак горниот кат има природна светлина од сите четири страни и се состои од една голема океанска просторија која што може да се прегради и да се добијат повеќе простории, опремена кујна, два тоалета и има пристап до терасата на објектот.

Греењето и ладењето во објектот е решено преку "Daikin" централен систем за греење и ладење.

Деловниот простор исто така располага и со приватен паркинг простор пред самиот објект.

Месечната закупнина изнесува 7еур по м2 + ДДВ.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов


 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија