За објектот

Property One Real Estate and Development ви го претставува Бизнис Центар Gloria.

Оваа нова деловна зграда, стратешки лоцирана во срцето на Скопје до трговскиот центар „Ист Гејт“, е подготвена да стане врвна дестинација за компаниите и инвеститорите. Овој најсовремен објект се одликува со елегантен, модерен дизајн кој го надополнува живописниот урбан пејзаж на центарот на градот.

Зградата вклучува две посебни нивоа за паркирање - едно подземно (Ниво -1) и едно на приземје - обезбедувајќи вкупно 38 паркинг места. Овој обилен паркинг обезбедува удобност за вработените и посетителите, подобрувајќи ја севкупната пристапност на зградата.

Над нивоата за паркирање се издигнуваат пет ката премиум деловен простор, со вкупна површина од 3180 квадратни метри. Секое ниво е дизајнирано да понуди флексибилни, висококвалитетни канцелариски средини кои можат да примат различни деловни потреби, од работни простори со отворен план до индивидуални канцеларии и сали за состаноци. Внатрешните простори се светли и воздушни, со големи прозорци кои ги преплавуваат канцелариите со природна светлина, создавајќи привлечна и продуктивна атмосфера.

Со оглед на неговата одлична локација во непосредна близина на трговскиот центар Ист Гејт, станарите ќе имаат корист од лесен пристап до плејада на удобности, вклучувајќи шопинг, јадење и опции за забава. Оваа близина ја прави зградата многу привлечна за компаниите кои сакаат да воспостават престижна адреса во Скопје, обезбедувајќи им на вработените енергична рамнотежа помеѓу работата и животот.

Накратко, оваа нова деловна зграда во Скопје е исклучителна можност за инвестирање, која нуди врвен канцелариски простор на одлична локација, со одлична пристапност и удобности, подготвен да привлече водечки компании и инвеститори.
 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија