За објектот

Property One Real Estate and Development ексклузивно посредува во изнајмувањето на деловни простори во Фине Бизнис Центар, премиум деловна зграда лоцирана во Аеродром на прометна локација.

Бизнис центарот е со вкупна површина од 7500м2, кои што се поделени на шест ката по 1250м2 по кат и располага со рецепција, обезбедување 24/7 и приватен паркинг простор. 

На располагање за изнајмување се простори со големина од:

  • 1100м2 
  • 560м2
  • 540м2
  • 280м2
  • 270м2

Сите простори се адаптираат според потребите на идните закупци за период од 30 - 60 дена.

За повеќе информации ви стоиме на располагање на:

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија