За објектот

Се изнајмува атрактивен деловен простор со вкупна површина од 424м2 во близина на Католичка црква.

Деловниот простор располага со голема open space канцеларија, три посебни канцеларии, една канцеларија за состаноци, кујна и тоалети.

Греењето е регулирано преку централно градско парно додека системот за ладење е преку фенкојлери на струја.

Паркинг места на располагање по договор.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685

 

Инфо
24ч контролиран влез
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
поглед на планина
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија