ID4383O
За изнајмување

Адаптивен деловен простор со одлична локација

ID4383O
Тип
Деловен простор
Површина
1.270 m²
Локација
Центар
Цена
10 €
За објектот

Деловниот простор е лоциран во строгиот центар на градот на одлична локација со површина од 1270м2, распространета на 3 ката по 350м2.

Последниот кат располага со 220м2 простор и 218м2 тераса со најдобар поглед на плоштадот, Водно и Кале. Ако се изнајми последниот кат, терасата следува гратис.

Адаптивен е што подразбира комплетирање на завршната фаза според потребите на клиентот.

Вселив би бил за период од 3 месеци.

Атрактивен дуќан на приземјето со голем излог 350м2.

Паркинг места на располагање во катната гаража до деловната зграда.

Инфо
20
Гаража
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домар / хаусмајстор
климатизирано
лифт
опремен
паркинг / гаража
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија