ID2226A
За продавање

Модерен стан во центарот на Белград

ID2226A
Тип
Стан
Површина
90 m²
Соби
3
Локација
Белград
Цена
195.000 €
За објектот
Се продава модерен стан во центарот на Белград, во непосредна близина на храмот Св.Сава. Станот располага со комплетно реновирана дневна соба. Ориентиран е кон две страни и е одлично позициониран.
Инфо
2
Купатило
кабелска / сателитска тв
интернет / ви-фи
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation