За објектот

Се изнајмува ексклузивен стан 40м2 во Adora Flatiron.

Станот се наоѓа на 11 кат, јужно ориентиран и располага со дневен престој, трпезарија, спална соба со француски балкон.

Греењето е регулирано со парно или клима (опционално).

Зградата поседува обезбедување и домарска служба 24/7.

Обезбедено паркинг место 12м2 во подземен паркинг.

Обезбедено едно генерално чистење во текот на месецот од страна на закуподавачот.

 

Продажен агент - Маринела Јаневска

 

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремен
паркинг / гаража
поглед на планина
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија