ID4523A
За изнајмување

Ултра луксузен стамбен објект

ID4523A
Тип
Стан
Површина
150 m²
Соби
5
Локација
Белград
Цена
3.000 €
За објектот
Ултра луксузен стамбен објект во срцето на Врачар со поглед на Храмот Св. Сава. Станот се наоѓа во една од најексклузивните рзиденцијални објекти во Белград. Се издава празен но е со вградена кујна и плакари. Поседува голема дневна соба и одвоен блок со 3 спални соби, 3 купатила и една остава. Станот располага со 2 гаражни места . Греењето е централно и подно. На влезот од зградата се наоѓа рецепција со портир, обезбедување 24/7 кој го забележува секој влез во зградата.
Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation