ID4932A
За продавање

Станбено‑Деловен објект за продажба

ID4932A
Тип
Стан
Површина:
/
Локација
Гази Баба
Цена
1.100 €
За објектот

Property One Real Estate and Development ексклузивно посредува при продажба на станбено-деловен објект на одлична локација во Автокоманда.

Станбено-деловниот објект е лоциран во близина на хотел Континентал и новиот најголем трговско-станбен комплекс East Gate Mall.

Деловната зграда располага со 8 ката со деловни простори со квадратури по 141м2, 184м2, 209м2 на секој кат или вкупно 4272м2 деловен простор.

Станбената зграда располага со 8 ката, на секој кат има 6 станови со следните квадратури:

34м2 гарсоњера

72м2 со 2 спални соби и балкон

78м2 со 2 спални соби и балкон

Паркинг места во гаража на -1 и -2 ниво на располагање по цена од 5000еур паркинг место.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
лифт
паркинг / гаража
поглед на планина
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија