За објектот

Се продава стан во Тафталиџе.

Станот е лоциран на шести кат, има вкупна површина од 78м2 и располага со три засебни простории од кои што една голема просторија, и две спални соби. Од големата просторија има пристап и на балконот, а исто така просторот располага и со два тоалета и архива.

Станот се продава празен, поставено е лед осветлување, а греењето и ладењето е регулирано преку три инвертер клима уреди од брендот "Daikin". Исто така постои можност станот да се приклучи и на градско парно.

Продажната цена на станот заедно со гаражно место изнесува 130.000еур.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија