За објектот

Се изнајмува стан во Дебар Маало наменет за деловно работење во нова зграда.

Станот е лоциран на први кат, има вкупна површина од 152м2 и располага со една голема просторија, три засебни простории, две бањи и еден тоалет, гардеробер соба, остава и тераса. Кујната ќе биде изработена и опремена според потребите на закупецот. Греењето и ладењето во станот е решено преку инвертер клима уред, а исто така станот е поврзан и на градско парно.

Месечната закупнина на станот изнесува 1100еур месечно + персонален данок.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

 

Инфо
балкон / тераса
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
празен
просторија за гардероба
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија