За објектот

Се продава стан во нова зграда, со вкупна површина од 73м2 на одлична локација во Влае.

Станот располага со две спални соби.

Паркинг простор на располагање, со доплата од 7000ЕУР.

Греењето и ладењето во зградата е предвидено преку топлинска пумпа, односно преку подно греење и фенкојлери.

 

Продажен Агент - Ѓурѓица Андонов:

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија