ID4978A
За продавање

Се продаваат станови во нова зграда во Тафталиџе

ID4978A
Тип
Стан
Површина:
/
Локација
Карпош
Цена
1.100 €
За објектот

Се продаваат станови во нова зграда на одлична локација во Тафталиџе, во близина на Гимназија Нова. Во непосредна близина на станот се лоцирани паркови, супермаркети, основни и средни училишта, градинки, ресторани.

На располагање за продажба има станови со следните квадратури:

43м2 со 20м2 тераса со една спална соба, лоциран на приземје

55м2 со 20м2 тераса со една спална соба, лоциран на приземје

65м2 со 3.5м2 тераса, со две спални соби, лоциран на 2 кат

65м2 со 3.5м2 тераса со две спални соби, лоциран на 4 кат

82м2 со 4м2 тераса со две спални соби и два тоалета, лоциран на 8 кат

Продажната цена на становите изнесува 1100еур/м2.

Зградата располага со гаражи на две подземни нивоа, на првото подземно ниво едно гаражно место изнесува 5500€, додека на второто подземно ниво гаражите изнесуваат 5000€.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домофон
лифт
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија