За објектот

Се продава стан за канцелариско работење во Центар.

Станот е лоциран на приземје, со вкупна површина од 80м2, располага со една голема просторија со кујна, две посебни соби, тоалет и тераса.

Греењето  и ладењето во станот е регулирано преку централно греење и клима уреди.

Паркинг место е обезбедено пред самата зграда.

 

За повеќе информации контактирајте не

 

Инфо
балкон / тераса
градско греење
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија