За објектот

Се продава стан со вкупна површина од 94м2 во Тафталиџе.

Станот располага со дневна соба со кујна и трпезарија, две спални соби, една бања, еден гостински тоалет и две тераси.

Станот се продава полунаместен, во цената се вклучени сите плакари, кујната и едно паркинг место од 36м2.

Греењето во станот е регулирано со централно градско парно, станот располага и со клима уреди за ладење.

 

Продажен Агент - Игор Ефтимовски

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија