За објектот

Се продава дуплекс стан во Центар, лоциран на 13ти кат, со вкупна површина од 140м2.

Станот на долното ниво располага со спална соба, дневна соба, трпезарија, кујна, два тоалети и тераса.

Горното ниво располага со спална соба, купатило и помошни простории.

Греењето и ладењето во станот е регулирано преку централно греење и инвертер клима уреди.

 

За повеќе информации контактирајте не:

Инфо
балкон / тераса
градско греење
интернет / ви-фи
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија