За објектот

Се изнајмува комплетно опремен стан во Центар во непосредна близина на МВР.

Станот располага со две спални соби, дневна просторија со трпезарија, комплетно опремена кујна и една бања.

Греењето и ладењето во станот е регулирано со клима уреди

На располагање има едно паркинг место.

 

Продажен Агент - Игор Ефтимовски

 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
машина за перење / сушење
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија