ID5167A
За продавање

Прекрасен нов стан со двор

ID5167A
Тип
Стан
Површина
83 m²
Соби
4
Локација
Центар
Цена:
/
За објектот

Становите со двор се реткост и секогаш предизвикуваат многу внимание, затоашто има место за сите - и децата да играат и возрасните да одморат и милениците слободно да трчаат.

Ексклузивно на продажба се нуди последниот ваков стан со големина од 83м2 + двор, со 3 спални соби.

Локацијата на станот е во Кисела Вода, во близина на училишта, градинки и маркети.

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
лифт
паркинг / гаража
поглед на парк
погодно за миленичиња
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation