ID4990A
За продавање

Нови станови во Аеродром на одлична локација

ID4990A
Тип
Стан
Површина
50 m²
Соби
3
Локација
Аеродром
Цена
1.070 €
За објектот

Продажба на нови модерни 480 станови и 19 деловни простории во нов комплекс во населба Аеродром во близина на American College. 

Предвидени се големи зелени површини од 1232м2 и отворен поглед на становите. Направени се по најсовремени стандарди со А класа енергетска ефикасност, а моментално со најефтини цени кои се на промоција. Има посебен систем на греење и ладење со инвертер системи. Има можност за купување на подрум од 3 до 5м2 со цена од 300€ по м2. Во самата зграда има и гаражни места од 13м2 и истите се лоцирани на 3 нивоа, на првото ниво цената за гаражно место изнесува 3500€, на второ ниво 3000€ и на трето ниво 2500€ плус ДДВ.

Зградата располага со:

- студио станови од 23-33м2

- двособни станови од 37-50м2

- трособни станови од 57-58м2

- четворособни станови од 62-68м2

 

Цените се 1070€ по м2 со вклучено ДДВ со можност на рати.

Зградата ќе биде готова во Декември 2021год.

Ексклузивно посредување со олеснителни околности за нашите клиенти со Шпаркасе банка при одобрување на кредит.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
лифт
паркинг / гаража
поглед на парк
поглед на планина
погодно за миленичиња
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија