ID5533A
За продавање

Нови станови во Тафталиџе кај Катастар

ID5533A
Тип
Стан
Површина:
/
Локација
Карпош
Цена:
/
За објектот

Се продаваат нови станови во изградба кај Катастар.

Зградата располага само со четири ексклузивни станбени единици. 

На приземјето е лоциран стан со вкупна површина од 92м2, при купување на овој стан има можност да се купи и дворното место кое што има пристап од самиот стан со цена од 300еур по м2 за дворно место.

На првиот и на вториот кат се лоцирани два стана со квадратури од 125м2.

На поткровјето е лоциран стан со вкупна површина од 131м2 и при купување на овој стан има можност да се купи и направи кровна тераса од 100м2, со цена од 400еур по м2. Реализацијата на терасата е обврска на самиот инвеститор.

Во склоп на зградата ќе има пет паркинг места на подземно ниво, а цената на едно паркинг место изнесува 7000еур.

Зградата се очекува да биде готова во Април 2021год.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
погодно за миленичиња
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија