За објектот

Се продава стан во нова зграда со вкупна површина од 54м2. 

Станот располага со дневна соба со кујна, една спална соба, тераса и тоалет. 

Греењето и ладењето е регулирано преку инвертер клима уреди.

Во цената е вклучен 10м2 двор и 14м2 гаража со роло врата. 

За повеќе информации контактирајте не

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија