ID5677A
За продавање

Нов стан на приземје во Тафталиџе

ID5677A
Тип
Стан
Површина
52 m²
Соби
2
Локација
Карпош
Цена
1.150 €
За објектот

Се продава нов стан на приземје во нова зграда во Тафталиџе 1. 

Станот е со вкупна површина од 52м2 со тераса од 26м2 којашто не е наведена на имотен лист и е дадена на користење на сопственикот на станот и истата се продава за половина од цената по м2.

Станот располага со просторна дневна соба со кујна, една спална соба и бања.

Висината на плафонот на станот изнесува 3.20м, подот на станот е опремен со дабов паркет, а вратите се од италијанскиот бренд DiPorte.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
лифт
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation