ID2232A
За продавање

Ексклузивен стан во Белград

ID2232A
Тип
Стан
Површина:
/
Соби
4
Локација
Белград
Цена:
/
За објектот
Се продава ексклузивен стан во центарот на Белград. Станот е простран и располага со модерна дневна соба, со трпезарија и кујна. Спалните соби се пространи и има можност за нивна пренамена.
Инфо
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation