ID7079L
За продавање

Се продава плац во Сопиште

ID7079L
Тип
Плац
Површина
2.619 m²
Локација
Сопиште
Цена
70 €
За објектот

Се продава плац во Сопиште со вкупна површина од 2619м2. 

Плацот има маркица за градба А-4 (70% изграденост) и излегува на пат. Има пристап до струја и вода. 

Плацот е на одлична локација со одличен поглед, моментално нема асфалтиран пат но има план тој да се направи.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Контакт телефон: 0038978260685

Е-маил: sales@propertyone.mk

Инфо
поглед на планина
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија