ID6858L
За продавање

Се продава плац во Сопиште

ID6858L
Тип
Плац
Површина
1.100 m²
Локација
Сопиште
Цена
100.000 €
За објектот

Се продава плац на одлична локација во Сопиште, во непосредна близина на комплексот Сончев Град.

Плацот располага со вкупна површина од 1100м2, со асфалтиран пат до самиот влез, ограден од сите страни, со можност за лесно приклучување на водоводна мрежа, струја и одвод. 

Плацот се наоѓа на мирна и тивка локација, односно на идеално место за домување.

Инфо
поглед на планина
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија