ID6486L
За продавање

Се продава плац во Карпош

ID6486L
Тип
Плац
Површина
550 m²
Локација
Карпош
Цена
100 €
За објектот

Површината на плацот е 550м2 и има прекрасен поглед на цело Скопје.

До плацот има приклучок на струја и вода. Има маркица за градба (П+1+ПK). 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија