ID6504L
За продавање

Се продава плац во Добри Дол

ID6504L
Тип
Плац
Површина
2.600 m²
Локација
Сопиште
Цена
65 €
За објектот

Се продава плац во Добри Дол со вкупна површина од 2600м2.

Плацот има маркица за градба.

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија