ID5155L
За продавање

Плацеви во близина на Кочо Рацин

ID5155L
Тип
Плац
Површина
3.000 m²
Локација
Водно
Цена
750 €
За објектот

Се продаваат плацеви на Водно, во близина на училиштето Кочо Рацин, со 2 маркици.

Плацевите се еден до друг со вкупна површина од 3000м2.

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија