ID5217L
За продавање

Плацеви во Бардовци со прекрасен поглед на Скопје

ID5217L
Тип
Плац
Површина
5.000 m²
Соби
0
Локација
Карпош
Цена
90 €
За објектот

Се продаваат повеќе плацeви на одлична локација во Бардовци со дозвола за градба на станбени куќи со вкупна површина од 5000 м2.

Цената на плацевите изнесува 90 евра за м2 + Агенциска провизија.

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation