ID3761L
За продавање

Плац во Козле

ID3761L
Тип
Плац
Површина
331 m²
Локација
Карпош
Цена
160.000 €
За објектот
Се продава плац во Козле со големина 331м2, во близина на Германска Амбасада, на прекрасна локација на мирна улица. Основа на градба на плацот 130м2, дозволена висина на градба 8.80м.    
Инфо
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation