ID4503L
За продавање

Плац со непречен поглед на Скопје

ID4503L
Тип
Плац
Површина
450 m²
Локација
Кисела Вода
Цена
150.000 €
За објектот
Плацот се наоѓа на одлична локација во Пржино во непосредна близина на маркет и автобуска станица. Поделен е на 2 маркици од кои првата маркица на која се  наоѓа дворот од 293м2  има дозвола од 140м2 во основа а максималната висина 10,2м (А1) Прифатлива е компензација од изграденото. Втората маркица на која што е изградена куќата поседува легални 120м2 со платени комуналии и уште 146м2 во постапка. На двете маркци заедно цената би изнесувала 310.000 евра.
Инфо
3
Гаража
двор / градина
поглед на парк
поглед на планина
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation