ID4909L
За продавање

Плац 2000м2 во Бардовци

ID4909L
Тип
Плац
Површина
2.000 m²
Локација
Карпош
Цена
200.000 €
За објектот

Плац со големина од 2000м2 на одлична локација во Бардовци.

Плацот е со комплетна документација.

Инфо
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија