ID4779O
За изнајмување

Претставителен дуќан во Аеродром

ID4779O
Тип
Деловен простор
Површина
100 m²
Локација
Аеродром
Цена
800 €
За објектот

Дуќан со големина од 100м2 во нова зграда во Аеродром.

 

Инфо
24ч контролиран влез
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија