ID4770O
За изнајмување

Деловни простори 1050м2 и 525м2 во Центар

ID4770O
Тип
Деловен простор
Површина
1.050 m²
Локација
Центар
Цена
10 €
За објектот

Деловни простори 1050м2 на втор кат и 525м2 на прв кат на ексклузивна локација во Центар.

Деловните простории моментално се подделени со канцеларии но постои опција и да се преуредат во океански систем.

Располагаат со приватно греење и ладење, вентилација и паркинг места.

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домар / хаусмајстор
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија