ID6405W
За изнајмување

Нов магацински простор во Визбегово

ID6405W
Тип
Магацин
Површина
3.000 m²
Локација
Карпош
Цена
3 €
За објектот

Се изнајмува нов магацински простор со вкупна површина од 3000м2 во Визбегово.

Магацинот може да се прегради, има 4 засебни влеза и физичко обезбедување 24/7.

Заедно со магацинскиот простор доаѓа и канцелариски простор. 

Инфо
24ч контролиран влез
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија