За објектот

Се изнајмува магацински простор во Керамидница, во непосредна близина на East Gate Mall.

Објектот располага со вкупна површина од 1500м2, од кои 1000м2 се магацински простор и 125+25м2 канцелариски простор.

Магацинскиот простор се изнајмува опремен, односно со рафтови, вилушкари, мазен под и клими.

Магацинскиот простор се состои од 300м2 подрумска просторија, каде природно, температурата е по ниска. Истотака, подрумската просторија располага со 50м2 комора за одржување температура до нула степени. Веднаш до магацинскиот простор се наоѓа објект од 25м2 со приемно одделение и 2 тоалети.

Во склоп на дворот има и административна зграда на 2 ката со вкупна површина од 110м2. Двата ката располагаат со површина од по 55м2 канцелариски простории.

Зградата има сопствено греење, додека ладењето е регулирано преку клима уреди.

Целиот објект е целосно обезбеден со видео надзор и аларм.

Просторот ке биде слободен за изнајмување од 1 август 2022г..

 

Продажен Агент - Илија Блажевски

За повеќе информации, контактирајте нe

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
комплетно опремен
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија