ID6736W
За изнајмување

Магацини за изнајмување

ID6736W
Тип
Магацин
Површина
1.200 m²
Локација
Гази Баба
Цена:
/
За објектот

Се изнајмува магацин со вкупна површина од 1200м2

Магацинот е во завршна фаза на градба, истиот е делив и има четири засебни влеза. До самиот магацин постои можност да се направи и канцелариски простор со површина од 300м2. 

Цената за изнајмување изнесува 3,5еур по м2 + ДДВ.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Контакт телефон: 0038978259681

Е-маил: veni@propertyone.mk 

Инфо
24ч контролиран влез
паркинг / гаража
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија