ID3838L
За продавање

Плац за бензинска пумпа на одлична локација

ID3838L
Тип
Плац
Површина
4.160 m²
Локација
Кисела Вода
Цена:
/
За објектот
Плац за бензинска пумпа на одлична локација на влезот на Драчево од десната страна. Плацот е со чиста документација и дозвола за градба за бензинска пумпа, како и со донесени струја и вода до плацот.    
Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation