За објектот

Се продава куќа во Охрид со вкупна површина од 280м2, поделна на 4 нивоа и тоа:

  • Подземна гаража за едно возило и подрум со машинска соба
  • Приземје: Дневна соба со кујна и трпезарија, бања
  • Прв кат: Дневна соба со кујна, спална соба, бања и остава
  • Втор кат: Две спални соби и бања

Греењето е регулирано преку приватно парно на нафта и клима уреди.  

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
погодно за миленичиња
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија