За објектот

Се изнајмува деловен простор со вкупна површина од 95м2 во близина на Универзална Сала во Центар.

Деловниот простор располага со 4 посебни канцеларии, кујна и 2 тоалета.

Греењето е регулирано со парно на струја.

Со деловниот простор има обезбедено 1 паркинг место.

 

Продажен Агент - Игор Ефтимовски

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија